PEAK geeft inzicht
en overzicht
Efficiënt & effectief

PEAK geeft inzicht
en overzicht
Efficiënt & effectief

PEAK geeft inzicht
en overzicht
Efficiënt & effectief

Voor wie

De expertise van PEAK Office Support is breed. Net als de branches van haar klanten.
PEAK sluit haar diensten feilloos aan op zeer uiteenlopende opdrachtgevers en organisaties door heel Nederland.
Veelal MKB-bedrijven, maar ook zzp-ers en particulieren. PEAK zorgt voor kennis, daadkracht, inzicht en overzicht.

PEAK gaat voor de top. Het beste resultaat voor iedere klant.

Wat doet PEAK

PEAK Office Support maakt al je administratieve processen helder en inzichtelijk.
Door gebruik te maken van de modernste technieken. Door zelf actief mee te werken en achterstanden weg te nemen.
En door personeel op te leiden én wegwijs te maken in bestaande en nieuwe software.

Verder biedt PEAK secretariële ondersteuning en hulp bij complexe fiscale en juridische vraagstukken
en belastingaangiften. PEAK werkt nauw samen met betrouwbare netwerkpartners, die net als PEAK denken
als ondernemers. Zo zorgt de kennis en kracht van PEAK voor rust, inzicht en overzicht in jouw onderneming.

Kortom: PEAK geeft je volop de ruimte om te ondernemen!

Marion Westerbeek | directeur Korento

@Arnhem

“Korento huurt Sandra regelmatig in voor de inrichting van AFAS Profit voor onze klanten. Wij hebben haar toegevoegd aan onze flexibele schil. Sandra is een zeer betrokken en enthousiaste dame, die helder communiceert en doelgericht werkt. Met haar vergaande kennis van de onderdelen Financieel en Ordermanagement ondersteunt ze ons naar alle tevredenheid.

Andere kenmerken van Sandra zijn flexibel, betrokken, nauwkeurig en tot slot is Sandra, ook al is zij een zelfstandige, een echte teamplayer!”

Peak-office-support-administratie-advies-Korento

Koen Hak | SEC Media

@Hengelo

“Sandra is altijd stipt, levert goed werk, denkt mee en geeft goede en heldere adviezen. Ook de jaarlijkse Belastingaangiften voor zowel mijn eenmansbedrijf SEC Media als mijn privé worden altijd correct door haar verwerkt. Sandra weet zaken helder en duidelijk uit te leggen en schroomt niet om ergens even goed in te duiken. En naast haar zakelijke kwaliteiten, beschikt Sandra over een gezonde dosis humor. Heel fijn om mee samen te mogen werken.”

Dennis van Riet | Relocation advisers BV

@Amsterdam

“Sandra Oude Sanderink, de vrolijke en behulpzame vakvrouw uit Twente, is mij aanbevolen via AFAS Support. Zij gaf ons inderdaad de support die we nodig hadden om nog beter met AFAS te kunnen werken. Ook als iets niet direct duidelijk voor ons is, dan is Sandra onze vraagbaak; ze staat ons altijd bij met raad en daad. Wij bevelen Sandra bij iedereen aan!”

Jaap Vlaming | Rainbownets BV

@Texel

“Sandra is een harde werker en een fijn persoon om mee te werken. Ze is erg precies in de dingen juist uitzoeken en de ‘kleine’ foutjes uit de boekhouding halen.”

Maurice Velthuis | Merlijn communicatie + Krommendijk & Velthuis

@Oldenzaal

“Peak Office Support is een transparant ondersteunend bedrijf dat er voor zorgt dat een ondernemer zich uitsluitend concentreert op datgene dat hij het liefste doet: ondernemen.
Het bedrijf wordt integer geleid door Sandra oude Sanderink. Zorgvuldig weet zij de administratie op orde te brengen én te houden. Ze werkt laagdrempelig, uiterst nauwkeurig en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen haar vakgebied. Door Sandra zijn mijn bedrijven al jaren administratief goed op orde. Een must voor iedere ondernemer.”

Saskia Vreeman | Saskia Vreeman Makelaar 4you

@Borne

“Ik heb Sandra ingeschakeld, toen ik na een aantal jaren als startende ondernemer meer tijd had geïnvesteerd in groeien dan tijd had genomen voor mijn administratie. Ik liep achter de feiten aan, was meer tijd kwijt aan zaken uitzoeken, had niet voldoende financieel overzicht en kreeg onrust in mijn hoofd.
Sandra heeft samen met mij een plan van aanpak gemaakt en stapsgewijs hebben we orde op zaken gesteld. Ze is deskundig op financieel vlak en is praktisch ingesteld. Daarnaast heeft ze veel vaardigheden en een goed netwerk om snel zaken af te handelen. Onze administratie wordt nu efficiënter gedaan. Bepaalde taken zijn aan medewerkers gedelegeerd; Sandra heeft ze daarvoor getraind. Door haar in te schakelen is een snelle afstemming met de accountant mogelijk en bespaar ik kosten.
Sandra is voor ons een spin in het web tussen medewerkers, directie, accountant en belastingdienst. Zij blinkt uit in het positief kritisch bespreken van zaken die zij opmerkt, af en toe gelardeerd met een dosis humor. Een prettige en capabele persoonlijkheid, die ik zeker kan aanbevelen bij anderen.”

Martin de Zeeuw | BANG & OLUFSEN

@Arnhem

“De afgelopen jaren heb ik op financieel gebied intensief met Sandra samengewerkt. Sandra heeft zich ontwikkeld tot een professioneel AFAS-specialist die op elke vraag een oplossing heeft. Ik heb haar leren kennen als een gedreven en klantvriendelijke collega. Ze verricht haar werk altijd met grote inzet en professionaliteit.”

Pauline Westerhuis | Vetined

@Loenen

“Sandra is heel goed bekend met AFAS. Ze heeft mij enorm geholpen met het realiseren/opzetten van een maandelijks importbestand van onze website naar AFAS SB.
Zonder haar was me dit echt niet gelukt. Ze heeft zich erin vastgebeten en niet meer losgelaten totdat het in orde was. Sandra bedankt en ik hoop dat je in de toekomst nog vele bedrijven kunt helpen.”

Raymond Neuber | Safetyproof Beveiligingstechniek BV

@Oldenzaal

“Sandra is voor ons al jarenlang een trouwe partner. Een zeer gedreven en betrouwbare duizendpoot in onze organisatie. Veel mensen denken dat ze gewoon bij ons ‘in dienst’ is. Dit zegt iets over haar én over hoe zij zich opstelt in de organisatie. Onder meer tijdens het implementeren van ons nieuwe Syntess ERP-pakket komt haar jarenlange ervaring van pas. Sandra heeft dit softwarepakket helemaal naar ons bedrijf ingericht en werkbaar gemaakt.
Het mooie aan haar is verder dat wij elkaar met weinig woorden erg goed begrijpen. Dit maakt dat we altijd lekker snel kunnen schakelen.
Ik ben zelf een teambouwer en geloof in een zelfsturende organisatie. Een teamplayer als Sandra past daar enorm goed tussen!”

PEAK: de gids in
jouw administratie